OPSD

APEL

         Organizatia PSD a pensionarilor din Caransebes face un apel catre locuitorii municipiului ca in data de 11.12.2016 sa participe la votul care ne va asigura in urmatorii 4 ani o viata mai buna asa cum s-a intamplat in anii 2012-2015, perioada in care am obtinut ce ne-a retinut guvernul Boc-Basescu. Guvernul PSD condus de Victor Ponta ne-a acordat anual 5%, a acordat medicilor, profesorilor salarii mai mari, a deschis spitale inchise de guvernarea Boc-Basescu.

         Mentionam ca, guvernul PSD nu a redus nici pensile, nici salariile, iar in actualul program de guvernare are in vedere multe proiecte care se refera la pensionari si la salariatii in special din sanatate si educatie.

          In ultimul an de guvernare noi parintii sau bunicii dumneavoastra desi supravietuim din pensii de circa 1000 lei nu am beneficiat de masuri care sa ne faca viata mai usoara desi doar aceasta pensie o folosim pentru a ne prelungi viata.

              Putem sa mai mentionam atitudinea antiromaneasca a guvernului si presedintelui care vor sa mai distruga cea mai ramas cu atat mai mult cu cat liberalii vor sa ajunga la guvernare cu un partidulet numit pompos Uniunea Salvati Romania dar care propune parlamentari ce nu cunosc nici macar limba romana cum trebuie.

           Presedintele tarii in 2 ani de cand a fost ales a impartit Romania in "ai lui" si restul culminand cu modul cum a organizat sărbătoarea nationala a Romaniei din acest an, amintindu-ne de fostul presedinte jucător.

       Speram ca apelul nostru se va reflecta in rezultatul votului din 11.12.2016 data cand atat pensionarii, salariatii cat si mediul de afaceri sa beneficieze de proiecte din programul de guvernare al PSD, iar tara sa nu mai fie dezbinată.. 

                                                                                      

                                                                                       Organizatia de Pensionari

                                                       a PSD Caransebes