Tupeu de consilier PNL!

30.10.2017

    Vineri, 27 octombrie 2017, zi frumoasă de toamnă, cu temperaturi de primăvară... Precum furnicile, caransebeşenii mişunau la cumpărături sau la plimbare, în zona centrală a municipiului. Bine era dacă mai mulţi dintre caransebeșeni ar fi făcut deplasarea pe jos sau cu bicicleta, aşa cum îi place primarului. Dar, caz tipic de ghinion! Cei mai mulţi erau veniţi cu maşinile pe care le parcaseră frumos, respectând marcajele făcute de Primăria Caransebeş, în zona Moll-ului. Mulţi se întrebau: oare care este strategia primarului Felix Borcean în ceea ce priveşte aceste parcări cu plată? Privind imaginea de mai jos, răspunsul ar fi unul singur: NICIUNA!

    Alte două întrebări ar fi: 1) Ce a fost în capul proprietarului (sau doar şoferului) care a parcat acest bolid de peste 50.000 euro, atât de "regulamentar"? 2) Încerca să-i sfideze pe ceilalţi, parcând ostentativ sub atenta monitorizare a Poliţiei Locale, ce avea doi reprezentanţi exact în zona cu pricina?

    Am primit rapid răspunsul la ambele întrebări. La prima, ne-a răspuns un caransebeşean mucalit: "O cunosc pe domnişoara. E consilier local. E protejata lui Marcel Vela. Are mulţi bani, dar în cap are numai ifose!".

      Răspunsul la cea de-a doua întrebare ni l-am dat singuri. Poliţia Locală păzea bolidul ca nu cumva cei care, preocupaţi de ce pun a doua zi pe masă, din neatenţie, să zgârie bolidul domnişoarei consilier, aceasta fiind la şedinţă, la primărie.

       Corect răspuns! Spunem asta, pentru că, pe primul loc al consilierei trebuie să fie interesul caransebeşeanului, nu modul cum parchează şi unde parchează maşina.

     Concluzia: Dacă doriţi să parcaţi o maşină aşa cum vă taie capul, sub atenta supraveghere a Poliţiei Locale Caransebeş, cumpăraţi-vă o maşină de minimum 50.000 euro şi înscrieţi-vă pe lista de consilieri PNL! Am zis!