PSD Caransebeș susținere totală pentru Luminița Jivan, candidata Partidului Social Democrat Caraș-Severin la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

21.05.2019

       

          Ne aflăm cu 4 zile înainte de votul pe care românii îl vor da pentru desemnarea reprezentanților României în Parlamentul European, zile în care opoziția și toți adversarii Partidului Social Democrat, după ce și-au ascuțit cuțitele, încep să și lovească cu ele și nu oricum, ci mișelește, pe la spate. Organizația Partidului Social Democrat Caransebeș a abordat o campanie electorală constructivă, promovând din casă în casă, de la cetățean la cetățean realizările guvernării Partidului Social Democrat și informând locuitorii municipiului Caransebeș despre implicarea deosebită a deputatului Luminița Jivan în implementarea tuturor proiectelor primăriilor din județul Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică.

            Este de notorietate faptul că singura localitate din județ care nu a depus niciun propiect prin PNDL 1 și 2 este municipiul Caransebeș, lucru datorat faptului că aici, Primăria condusă de PNL, marca Marcel Vela, nu a fost capabilă să depună macar un singur proiect spre finanțare. Conducerea PNL, probabil va rămâne ca fiind cea mai slabă din istorie pentru Caransebeș, însă cei care pierd sunt cetățenii Caransebeșului.

           Oricât de cârcotași ar fi competitorii noștri, trebuie totuși să recunoască meritele grupului de consilieri PSD din Consiliul Local al municipiului Caransebeș, care timp de trei ani au dus o luptă continuă cu majoritatea liberală, sancționând toate abuzurile și toate abaterile de la respectarea legii, fiind permanent în slujba caransebeșenilor.

        Organizația PSD Caransebeș a rămas compactă și unită cu toate încercările de destabilizare venite din partea noilor și vechilor adversari politici. Astfel, avem convingerea si susținem că cea mai reprezentativă listă pentru viitoarele alegeri europarlamentare este cea a Partidului Social Democrat, deputatul Luminița Jivan fiind singura cărășană care poate reprezenta județul Caraș-Severin la nivel european. O doamnă tânără, energică, dedicată binelui comunității care cu siguranță, prin realizările pe care le va avea și în continuare, va deranja adversarii politici, a căror armă rămâne doar aceea a atacului sub centură.

      Organizația PSD Caransebeș adresează tuturor caransebeșenilor îndemnul de a participa duminică, 26 mai 2019, la vot și de a vota lista candidaților Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare, de a o vota pe cărășanca noastră, Luminița Jivan.

             Deasemenea solicităm caransebeșenilor să nu voteze la Referendum-ul lui Iohannis, sancționând astfel încercarea de manipulare a alegerilor europarlamentare, prin neridicarea buletinelor de vot cu întrebările pentru referendum.

    Urăm succes președintei noastre Luminița Jivan și viitorilor europarlamentari patrioți PSD!