Municipiul Caransebeș reprezentat de ........șoferul primăriei

15.09.2017

        Oricât de îngăduitori am putea fi, nu putem să nu ne exprimăm mirarea și totodată indignarea față de felul în care Primarul mun. Caransebeș a răspuns invitației Episcopiei Caransebeșului de a participa la sărbătoarea de pe Muntele Mic joi 14.09.2017, care s-a încheiat cu depunerea de coroane la Crucea-monument și ceremonialul militar.

       În momentul prezentării delegațiilor instituțiilor care au depus coroane, au fost prezentate și persoanele și funcțiile lor în cadrul acestor instituții respectiv Episcopia Caransebeșului prin episcop, Consiliul Județean Caraș-Severin prin director de cabinet, Brigada 18 Infanterie Banat-prin general de armată, Primăria comunei Turnu Ruieni prin secretar. Din păcate când a venit rândul Primăriei Caransebeș nu s-a mai prezentat la microfon decât că e reprezentată de "o delegație". Avem tot respectul pentru toate meseriile și pentru toate persoanele, dar când celelalte instituții sunt reprezentate de episcop, general, director, secretar...vine Caransebeșul reprezentat de ....șoferul primăriei. Incalificabil gest!

      Astfel "tânăra" conducere a Primăriei Caransebeș a mai pus o piatră la baza proverbului : "Doar unde n-am fost nu ne-am făcut de râs".

15.09.2017

                                                                                             PSD Caransebes