Consilierii PSD sesizează, primarul Felix Borcean se conformează!

24.10.2017

Au trecut numai câteva zile de la publicarea articolului "La Caransebeş, coşmarul continuă", articol în cuprinsul căruia grupul PSD din Consiliul Local al municipiului Caransebeş prezenta imagini cu modul defectuos în care este administrat patrimoniul caransebeşenilor şi calitatea proastă a unor lucrări executate de Serviciul Public de Întreţinere şi Reparaţii şi iată că lucrurile par să intre în normalitate.

Primarul Felix Borcean devine sensibil la cele sesizate de grupul PSD, pune angajaţii la treabă şi, astfel, o parte din probleme sunt rezolvate. Vrem să credem că, în sfârşit, Felix Borcean a înţeles bunele intenţii ale consilierilor PSD şi dorinţa acestora ca administraţia să aibă o agendă comună cu cea a locuitorilor municipiului Caransebeş.

Caransebeşenii nu au fost şi nu sunt interesaţi de disputele politice dintre cele două formaţiuni şi nici de lupta pentru supremaţie în interiorul PNL. Singurul lucru care contează până la viitoarele alegeri este buna administrare a municipiului şi recuperarea patrimoniului înstrăinat cu încălcări ale legii.

Apreciem faptul că primarul Felix Borcean începe, încet-încet, să îşi ia în serios atribuţiile conferite de Legea 215/2001 şi chiar şi rolul de mediator în relaţia cu opoziţia. Acest lucru nu poate fi decât benefic pentru buna gospodărire a municipiului Caransebeş. Încă de la alegerile locale, din anul 2016, grupul PSD a avut două obiective majore: 1) administraţie numai în favoarea locuitorilor municipiului Caransebeş şi 2) respectarea legilor ce guvernează actul administrativ în România. Suntem în etapa în care putem spune că perseverenţa celor nouă consilieri locali PSD începe să dea roade. Legea 215/2001 este respectată, iar primarul Felix Borcean rezolvă sesizările acestora. Pentru a fi la fel de convingători ca şi până acum, vă prezentăm mai jos imagini cu problemele sesizate şi, în oglindă, modul în cum au fost rezolvate.

                                            INAINTE     SI       DUPA 


Pentru celelalte deficienţe sesizate, acordăm circumstanţe atenuante primarului Felix Borcean, ele necesitând, probabil, mai mult timp pentru rezolvare. Sperăm ca această atitudine a primarului să nu fie doar un "foc de paie" sau doar o întâmplare, ci, de fapt, să fie începutul unei colaborări în beneficiul locuitorilor municipiului Caransebeş.