Cine conduce Primăria Caransebeş?

24.01.2018

Cu siguranţă nu am făcut o obsesie privind modul cum parchează consilierul PNL, Andra Pleşa, bolidul de peste 50.000 euro în municipiul păstorit de nimeni altul decât primarul Felix Borcean.

Foto - 30 octombrie 2017

Foto - 05 decembrie 2017

Am primit, însă, o nouă fotografie care ne-a lăsat fără cuvinte. Este greu de explicat nesimţirea de care dă dovadă consiliera PNL, dar şi mai greu de explicat sunt toleranţa şi lipsa de reacţie a primarului Felix Borcean.

Foto - ianuarie 2018

În dubla sa calitate de primar şi de preşedinte al organizaţiei PNL Caransebeş, oare nu are curajul să explice domnişoarei consilier că sfidând ceilalţi conducători auto, care respectă legea, aduce prejudicii de imagine atât partidului, cât şi instituţiei primăriei? Oare faptul că maşina Poliţiei locale păzeşte bolidul consilierei, parcat ilegal, ca de altfel şi maşina poliţiei, ne arată autoritatea pe care Andra Pleşa o are în partid şi în Primărie? Oare această fotografie, alături de cele anterioare, ne arată lipsa de autoritate a primarului Felix Borcean? Rămâne ca dumneavoastră, caransebeşenii, să decideţi dacă ceea ce vă prezentăm este tupeu, nesimţire sau altceva. Probabil regulamentul privind parcările despre care tot face vorbire primarul va fi pentru noi, cei mulţi, nu pentru vedetele PNL-iste. Îmbucurător este faptul că avem şi o soluţie pentru primarul Felix Borcean.

Domnule primar, dacă tot nu poţi să-i scoţi Andrei Pleşa "fumurile" din cap, măcar scoate stâlpul acela nenorocit şi... ai scăpat de probleme.