Ana Bojinescu -o mamă, un om, un politician

15.11.2017

          Ana Bojinescu după cum o cunoaștem toți ca Ani, a fost și rămâne în inimile noastre o colegă adorabilă. A fost o mamă iubitoare pentru fica ei, pe care o adora, dar și pentru noi cei care o cunoaștem rămâne un om de calitate, un profesor dăruit și un politician cu mult bun simț dar și cu mare putere de convingere.

           A condus destinul PSD-ului în municipiul Caransebeș, timp de 8 ani, ca președinte de partid, iar înainte de a fi președinte de partid, a fost președinte la femeile PSD Caransebeș și o scurtă perioadă de timp vicepreședinte la nivel județean.

           Din anul 2004 a fost Consilier Local, în trei mandate întregi iar din păcate în al patrulea mandat s-a grăbit să plece dintre noi în rândul îngerilor, lăsând un gol imens în inimile noastre.

             Un om de o calitate deosebită, care în viața ei nu a purtat ranchiună, chiar dacă mai existau certuri și supărări, a găsit întodeauna calea de a media lucrurile și de a te face să uiți de greutățile vieții.

             A fost directoare 19 ani la Școala Specială din Caransebeș, apoi din 2005 profesor de eductie pentru cetățenie democratică la Clubul Copiilor din Caransebeș și din 2015 director la Școala Postliceală Sanitară Carol Davila din Caransebeș.

           După o viață împlinită, atunci când urma să-și vadă nepotul încă nenăscut, Dumnezeu se pare că a avut alt plan cu domna Ani și achemat-o la El, lăsându-ne pe toți oripilați și triști, mai săraci cu un membru PSD de nădejde, cu un om de o calitate deosebită și o mamă iubitoare. Se pare că nu te poți juca cu destinul și nu poți prezice viitorul, dar trecutul rămâne în mințile și inimile noastre și ne vom aminti cu plăcere de cea care a fost Ana Bojinescu, colega noastă plină de viață și voie bună, care ne făcea să zâmbim atunci când eram triști.

            În aceste momente grele, credem că ea și-ar fi dorit să ne descrețim frunțile triste și să zâmbim în amintirea ei. Sutem convinși că ea din Împărăția Cerurilor, se va bucura mai ales când se va naște nepoțica ei și va fi printre noi atunci când colegii se vor întâlni și își vor aminti de cea care a fost mama, omul, politicianul Ana Bojinescu.

     Dumnezeu să o odihnească!